Bezoekers

Openingstijden van de kassa en theetuin
Zondag 4 augustus tot en met zondag 1 september van 10:00 tot 17:00

Opening zondag 4 augustus
11:00 officiële opening
15:00 meet & greet met de makers

Juryprijs uitreiking
Zondag 25 augustus om 15:00 door Jan Pluis, eigenaar van Kunsterf Norg

Adres
Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
9331 JE Norg


www.kunsterfnorg.nl

Hoe werkt het?
Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers hebben aan het begin van dit jaar een plan en maquette ingediend. Na een ontmoeting met presentatie met de genomineerde makers, wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

De folly route
Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij Kunsterf Norg. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route.

Dit jaar is er een extra folly! De folly “Onderkomens” van kunstenaarsduo Nel Haringa en Fred Olijve staat op het terrein van Kunsterf Norg. Begin (of eindig) je folly route in de theetuin met een lekker kopje thee of koffie en bekijk ook de extra folly die uit maar liefst 7 bouwwerken bestaat!

De route van ruim 7 kilometer is in opzet een wandelroute. Langs deze folly route staat na ongeveer elke 400 meter een folly.
Wil je niet wandelen, dan kun je de route ook fietsen. Neem dan wel je eigen fiets mee (of huur er een in het dorp). De route gaat buiten het dorp veelal over zandwegen, met de auto is de route daarom af te raden. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein van Kunsterf Norg dat via de Hofstraat bereikbaar is.

Ook kan je bij Kunsterf Norg de maquettes bekijken van de folly’s. De maquette die de makers als onderdeel van hun inzending en presentatie hebben gemaakt staan hier tentoon gesteld tijdens de folly maand. En, er is een expositie over de makers. Over wie zij zijn en wat zij doen, naast het bouwen van hun fantastische folly voor Folly Art Norg.

Folly Art Norg 2019 wordt in 2019 mogelijk gemaakt door