Bezoekers

Datum 31 juli t/m 28 augustus 2022
Kassa door de week 10.00 – 17.00; in het weekend 10:00 – 20:00
Routeboekje € 10,-
Reserveren niet nodig
Adres Kunsterf Norg, Brinkstraat 1, 9331 JE Norg
Parkeren Hofstraat 8, 9331 JN Norg – gratis
Contact follyartnorg@gmail.com en van 31 juli t/m 28 augustus telefonisch op 06 1607 3347

Dagelijks zullen gastvrouwen en -mannen je de weg wijzen en er voor zorgen dat het bezoek een hoogtepunt wordt van deze zomer. Op dit moment zijn er geen speciale corona maatregelen nodig, behalve de basisregel van 1,5 meter afstand houden. Mocht dit veranderen dan geven we dat hier aan. Reserveren van een route is dan ook niet nodig.

De folly route 
Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij Kunsterf Norg. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route.Op het terrein is een gastenboek / feedback box aanwezig en heb je de gelegenheid om een reactie achter te laten. Voor de organisatie en de makers is het leuk om te lezen wat je er van vond en of je een favoriet hebt. Dus kom vooral na de wandeling terug op het terrein.

Theetuin en deel
Binnen in de deel van de boerderij vind je de maquette tafel waar alle mini folly’s staan tentoongesteld. Heb je de hele wandeling gemaakt en wil je nog wat drinken? Dit kan in onze theetuin bij Kunsterf Norg. Klets na met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.  Ook is er later op de dag een alcoholische versnapering te verkrijgen. En mocht je nou je flesje water voor onderweg vergeten zijn, dan hebben we deze ook voor je op voorraad.

Foodtrucks
In de weekenden zal dit jaar voor het eerst een aantal foodtrucks aanwezig zijn. Ook de bar blijft dan uiteraard langer open.

Hoe werkt het?
Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers sturen aan het begin van het kalenderjaar een plan en maquette in. Na een kennismakingsdag waarin genomineerde makers een pitch houden wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

Folly Art Norg 2022 wordt mogelijk gemaakt door