Praktische info

Datum 30 juli t/m 27 augustus 2023
Kassa door de week 10.00 – 17.00
Routeboekje € 10,-
Reserveren niet nodig
Adres Brink 14, 9331 AB Norg
Parkeren Brink, 9331 AA Norg – gratis
Contact follyartnorg@gmail.com en van 30 juli t/m 27 augustus telefonisch op 06 16073347

Dagelijks zal een gastvrouw of gastheer je de weg wijzen en er voor zorgen dat het bezoek een hoogtepunt wordt van deze zomer.

De folly route 
Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij het infopunt. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route. Op het terrein is een gastenboek aanwezig en heb je de gelegenheid om een reactie achter te laten. Ook kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete folly en zo de publiekswinnaar kiezen. Voor de organisatie en de makers is het leuk om te lezen wat je er van vond en of je een favoriet hebt. Dus kom vooral na de wandeling terug op het terrein.

Terras
Binnen vind je de maquette tafel waar alle mini folly’s staan tentoongesteld. Heb je de hele wandeling gemaakt en wil je nog wat drinken? Dit kan bij onze gezellige bar of onder de grote tarp. Klets na met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.  Ook is er later op de dag een alcoholische versnapering te verkrijgen. En mocht je nou je flesje water voor onderweg vergeten zijn, dan hebben we deze ook voor je op voorraad.

Hoe werkt het?
Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers sturen aan het begin van het kalenderjaar een plan en maquette in. Na een kennismakingsdag waarin genomineerde makers een pitch houden wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

Folly Art Norg 2023 wordt mogelijk gemaakt door

Brink